כל מה שרציתם לדעת על כוסות חד פעמיות - מיתוגן, ויתרונן של הכוסות אל מול כוסות רגילות מזכוכית או חרס.
כיצד נחסוך בעסק שלנו?
בתי אוכל רבים חוככים בדעתם כיצד הם יכולים לחתוך בעלויות ולהרוויח יותר, עלויות התפעול היקרות מקשות מאוד וגורמות לעסקים להוציא כספים רבים. אז מה עושים? כיצד חוסכים? התשובה לכך פשוטה בהרבה ממה שחשבתם – כלים חד פעמים. כך לדוגמא כוסות חד פעמיות מאפשרות לנו לוותר על כוח אדם רב שהיה דרוש לנו לשם שטיפת הכוסות ומאפשר לנו להעסיק הרבה פחות אנשים בעסק שלנו. עלויות התפעול הן פחותות בהרבה גם כן וזאת מכיוון שניתן לזרוק ישר את הכוסות לפח ולא לבזבז זמן על איסופן. כל אלו מובילים לכך כי כוסות חד פעמיות בפרט וכלים חד פעמיים בכלל הן הזדמנות מצוינת לעסק לחסוך כספים רבים.
על מה לא נתפשר כאשר אנו בוחרים בכוסות חד פעמיות?
עיצוב ויופי הם חשובים בכל עסק הלכת כמה וכמה כאשר מדובר על קייטרינג או מסעדה. החשש של רבים מבעלי עסקים אלו הוא שכאשר אנו עושים שימוש בכלים חד פעמיים ובפרט כוסות חד פעמיות אנו מוותרים על נושא העיצוב ופוגמים בנראות של בית העסק. כן המקום להגיד כי הסירו חשש מליבכם, כוסות חד פעמיות יכולות להגיע במגוון עיצובים כאשר כל אחד מהם יותר יפה מהשני וכלל לא תדעו שמדובר בכלים חד פעמיים. הכוסות הן כה יפות עד שתעדיפו אותם על כוסות רגילות ותעשו שימוש בהם גם ללא קשר לחיסכון הרב שהן טומנות בחובן. כך יופיין של הכוסות ושל הכלים החד פעמיים הוא מדהים ומרהיב ומאפשר לנו להנות מכל העולמות יחדיו.
כוסות נייר חד פעמיות ממותגות – יש חיה כזו?
אחד היתרונות הגדולים ביותר של כוסות חד פעמיות היא האפשרות שניתן לבחור כוסות ממותגות. כוסות אלו מאפשרות לנו להטביע את חותם העסק על הכוס וכך אנו מקבלים כלי פרסומי נוסף המוביל לחשיפה של העסק ולמיתוגו בדרך חכמה, יעילה וחסכונית להפליא. זהו יתרון נוסף של הכוסות החד פעמיות וערכו לא יסולא בפז. על הכוסות ניתן להדפיס במגוון צבעים וצורות מה שמאפשר לנו להגשים את חלומותינו הכמוסים ביותר על גבי הכוסות. ניתן לקרוא לפרסום באמצעות הכוסות פרסום גרילה וזוהי דרך חתרנית ומעניינת לשאת את שם העסק שלך ברחבי העולם.
עיננו רואות כי לכוסות וכלים חד פעמיים יתרונות רבים ומגוונים שאין להתעלם מהם וכי אלו מומלצים לבתי עסק, קייטרינג וחדרי אוכל.
באילו עוד יתרונות מחזיקים הכלים החד פעמיים?
כל מטבח מקצועי ונותן שירות במגזר האוכל יודעים עד כמה זה מטריד כאשר כלי נשבר. מחד הבזבוז של כלים יכול להגיע למאות ואף אלפי שקלים בחודש, תלוי בסוג ואיכות הכלי, מה שמחייב אותנו בהוצאה כספית גדולה. מנגד כלי שנשבר יכול להוביל למפגע בטיחותי הן משברי הזכוכית או החרס שנמצאים על הרצפה והן מהסכנה שהכלי יפול על אדם מסויים ויגרום לו לפגע רציני. מפגעים בטיחותיים אלו מהווים סכנה של ממש ויכולים להוביל לתביעות כנגד בית האוכל בסכומים עצומים של עשרות ומאות אלפי שקלים. כאן בדיוק נכנס יתרון נוסף של הכלים החד פעמיים, העובדה שהם לא נשברים. לא משנה כמה פעמים נזרוק על הרצפה את הכלי החד פעמי הוא לא ישבר ולא יגרם לאדם שעומד לידו כל נזק. זהו יתרון עצום לכל קייטרינג או חדר אוכל שמכבד את עצמו ולו רק בגלל יתרון זה סביר שעסקים רבים יבחרו בכלי אוכל חד פעמים ובפרט בכוסות חד פעמיות והכל בכדי להיות על הצד הבטוח.